Käsityöläismessut on jälleen kerran koluttu tarkasti läpi ja mitä kaikkea ihanaa, kaunista, upeaa ja ällistyttävää me suomalaiset osaammekaan tehdä!

Olin itse imemässä tietysti vaikutteita, inspiraatiota sekä hankkimassa välineitä, mutta myös ällistelemässä mielettömiä taidonnäytteitä.

Mukana oli vanhoja tuttuja suosikkeja ja paljon uusia lemppareita. Harmi ettei rahat riittäneet kaikkeen kivaan mitä paikalla oli. Itseasiassa täytynee mainita tässä, että rakas äitini maksoi minut sisään messuille ja kustansi tuhlari tyttärelleen muutamia mukavia asioita. KIITOS siitä!

Erityisesti minua ilahdutti messujen valtava tarjonta korujen tekoon liittyviä juttuja, tarvikkeita, helmiä ja valmiitakin koruja. Ilmeisesti suosittua!

Yllätyksekseni huomasin ihastelevani pieniä tyttömäisiä juttuja, kuten pienten prinsessojen mekkoja ja takkeja. Kasvaako sisälläni hunajalla ja sokerilla kuorrutettu äitipersoona? (EI vielä pelkoa!) No ainakaan en hurahtanut vielä Tildailuun, vaikka Tildaakin löytyi pöydällinen messujen keskeltä. Tarkastelin niitä kyllä mielenkiinnolla, kun ne ovat olleet niin paljon esillä.

Hienot messut jälleen kerran, kiitos kaikille oman pisteensä pystyttäneille!

Mukaan tarttui:
Helmeilyyn pyöröpihdit,
Suuri Käsityö-lehden vuosikerta ja
Heli Pukin kapea juliste "Kotia kohti"
Ajattelin, että se sopii teemaan kun tässä ollaan muuton keskellä. No oikeastaan muutto on jo komeasti ohi, mutta tavarat vielä hujan hajan. Siksi saattekin odottaa kuvallisia päivityksiä, minulla kun ei ole mitään käsitystä missä esimerkiksi oma tietokoneeni on! Onneksi nykyinen ihana avopuoliskoni on omastaan tarkka! :)