Rakkaat ystäväni ja sukulaiseni ovat pyytäneet minulta ilokseni jouluksi koruja läheisilleen lahjaksi :) Olen niitä alkanut pikkuhiljaa tekemään ja päivittelen tähän postaukseen aina valmistuvia. Ajastan tämän kuitenkin vasta jouluaatoksi, sillä tiedän että muutamat lahjansaajat ainakin lukevat blogiani :)

22.11.2008

2082779.jpg
Tämä on äidilleni. Makeanveden keshihelmiä ihanissa vähän lilahtavissa sävyissä. Lukko hopeaa ja suloinen Karen Hill Tribe-riipus, joka muistuttaa kallaa. Olen aikaisemminkin maininnut äitini pitävän kyseisistä kukista. Lukoksi valitsin kauniin sydänlukon. Tässä on ihanaa herkkyyttä, joka hyvin kuvastaa äitini ja minun läheistä suhdetta :)
2082803.jpg                  2082805.jpg

Tässä sitten erään minulle tärkeän miehen siskolle vaaleanpunaista.

2082818.jpg

Ruusukvartsia, vaaleanpunaisia makeanvedenhelmiä, Karen Hill Tribe hopeariipus ja hopeinen lukko. Luulen että sopii kantajalleen oikein hyvin :) Tästäkin tuli mielestäni niin kaunis ja herkkä :)
Lähikuvat eivät valitettavasti onnistuneet ja ulos on tullut jotain valkoista ainetta, joten siellä on tosi kylmä! En siis mene enää kuvailemaan ;)

18.12.2008

Kaveri saa jouluna kihlatultaan tällaisen setin.

2168739.jpg

Karen Hill Tribe sulkariipuksia, hopealukko, malakiittia ja sammalkvartsia. En kiireessä tajunnut ottaa lähikuvia ja olen tämän antanut jo eteenpäin.

23.12.2008

2168757.jpg
Ystäväni halusi omalle kaverilleen lahjaksi bling blingiä :) Siispä kaikkea kimaltavaa, mutta pysyttiin toiveiden mukaan kuitenkin tummassa teemassa.
Balin hopeaa korkokenkä riipus, mustia onyxejä kahdessa eri koossa, hematiittia ja pieniä mustia swarovski kristalleja. Sekä tietenkin hopeinen lukko.

2168764.jpg
Omalle äidilleen samainen ystävä halusi jotain yksinkertaista ja klassista :) Laitoin helmisilkkiin pieniä makeanveden helmiä ja hopeisen lukon.