Tämä pipo oli maailman vaikeinta tehdä! Ensiksikin langat oli kauhean hankalaa hakea Lauttasaaresta Novitan tehtaanmyymälästä. Sitten kudoin sen kerran melkein valmiiksi, mokasin pahasti ja purin koko homman (olen niin kärsimätön kalastelemaan erikseen silmukoita). Toisen kerran kudoin loppuun saakka, päättelin ja iskin asiakkaan päähän ja KAPPAS VAAN, liian pieni! Eikun purkuun taas. No eilen sitten päätin, että siitä tulee vaikka liian iso ja mitä muuta, mutta neljättä kertaa en sitä aio enää kutoa. Onneksi ei tarvinnut. Kolmas kerta toden sanoi ja siitä tuli kenties paras pipo, mitä olen tehnyt!
1971706.jpg
Yllätyksellisesti tämä on mustaa Mamboa. Päällä on pieni tupsu. Käytin mallina jonkin verran Cousteau-pipoa, mutta kun en ollut ihan varma kuinka se oikeasti menee niin en tiedä onko tämäkään sitten varsinaisesti sellainen.

Ihanaa oli saada tämä valmiiksi. Alkoi tuntua siltä, etten saa tällä viikolla mitään aikaiseksi. Ja ilmeisesti pipon omistaja on tyytyväinen, kun pipo päässä lähdettiin tänään töihin :)