2044393.jpg

2044396.jpg

Blogissani on ollut pari viikkoa aika hiljaista, mutta niin on ollut mielikin maassa.

Kahden koiran kanssa tilanne ei siis toiminut, mutta naapurikin alkoi rassata tekstiviesteillään tiuhaan tahtiin. Mitään mukavia viestejä ne eivät ole olleet sen voin taata. En voi uskoa kuinka aikuinen ihminen, joka vielä tekee selväksi oman korkeasti koulutetun statuksensa voi olla niin kärsimätön ja ymmärrystä vailla, vaikka olemme kaikkemme tehneet kotirauhan eteen.

No tilanne on nyt se, että vein Noelin jo tiistaina takaisin kasvattajalleen ja samalla Kurtin vanhemmilleni hoitoon, sillä rakas naapurimme ilmoitti että seuraavasta ulvonnasta lähtee varoittamatta soitto poliisille ja oikeusjutut vireille.

Tänään on Mäntästä asti tulossa nuori nainen hakemaan Kurtia. Koiran piti jo maanantaina muuttaa Hämeenlinnaan, mutta silloinen ostaja löikin luurin korvaani, eikä enää vastannut puheluihini.

On siis ollut todella vaikeaa kun jatkuvasti tulee painetta seinän toiselta puolelta, että koirasta on luovuttava, mutta mihinkään et sitä saa laitettua.

Kaikki ei kuitenkaan mene ihan päin puita, nimittäin työrintamalla näkyy taas hiukan valoa. Se taas tarkoittaa sitä että voin paremmin jatkaa harrastelua.

Kävinkin tuossa eilispäivänä ThujaDesignilla hakemassa joulutilauksia varten kaikenlaista pientä mukavaa. Samoin piipahdin jälleen Uffilla 3 euron päivillä ja mukaan tarttui kolme upeaa retrokangasta. Yksi niistä oli pyöreä pöytäliina, josta meinasin tehdä täyskellon hameen. Täytyy vaan löytää jotain sopivaa keltaista kangasta lisäksi...