Taas on nähty yhdet ihanat villoja, helmiä ja hienoja taidonnäytteitä täynnä olevat messut.
Olin innokkaana aamulla jo tuntia aikaisemmin lähdössä kotoa kävelemään kohti Wanhaa Satamaa, mutta huomasinpas äkkiä että olin varannut aikaa ihan liiaksikin. Tapasin äidin paikanpäällä ja pääsimme iloisesti jonottelemaan ennenkuin tapahtuma aukesi.
Näin messuilla Helmiliinan, jonka blogia seuraan aktiivisesti. Hänellä oli oma pöytänsä pystyssä ja se notkui kaikkea ihanaa.
Bongasin myös Taavanaisen, mutta hänellä oli kädet täynnä korttien tekemisen kanssa, joten en kerennyt enkä viitsinyt häiritä. Hänelle suuri kiitos kuitenkin mailista, jolla pääsi kaksi yhden hinnalla sisään :)

Mukaan tarttui tälläkin kertaa kaikkea jännää.
Ihan ensimmäiseksi ostin nahkatakkiini uudet napit hukkuneiden tilalle. Oli tietysti pakko ottaa jännittävät kalan nahasta valmistetut :D
Sitten löysin neljä kerää Wendyn Fusion lankaa, väri 157 Cinnamon. Yhteensä siis 200 g lankaa.
Ostin myös kahdet laukun kahvat, sillä minulla on varastossa esimerkiksi Novitan Huopasta, josta haluan tehdä tietynlaisen laukun.
Näitten ostosten lisäksi löysin myös hiukan savu- ja ruusukvartsia ja muutamia muita helmeilyjuttuja :)

Muutosta edelliseen käsityömessuilla käyntiin oli se, että nyt nähdessäni Tildailu-juttuja pääsi suustani "ooh, tildaa.." :D näin se mieli muuttuu..

En olisi kuitenkaan voinut nauttia messuista ollenkaan ilman rakasta äitiäni. Olen hänelle paljosta velkaa ja toivon että joskus tulee se hetki kun on mahdollista maksaa kaikki takaisin. Rakastan kovasti sinua ja isää!