Ne on koettu nyt! Saas nähdä eksyykö tänä vuonna enää mihinkään kädentaitotapahtumaan. Jos noita olisi vielä täällä pääkaupunkiseudulla, niin mikä jottei. Kai niitä on jotain joulumyyjäisiä ainakin.

Oli oikein kiva messupäivä. Herättiin aamulla kymmenen maissa ja lähdettiin noin kello 11 sompailemaan bussilla kohti Messukeskusta. Unohdettiinpa nousta bussista oikealla pysäkillä ja käytiin kääntymässä vähän pidemmällä :D ihan kiva oli katsella Helsinkiä.
Päästiin kumminkin paikalla ja meinasin seota samantien, kun katseltavaa vaikutti olevan niin paljon.

Löysin Sinellin pöydästä Taavan joskus aikaisemmin demoamaa ohutta kimallenarua ja RePrintin vaaleanpunaisia kukkia, niistä kun oli vajausta. Taavakin oli siellä, taas demoamassa.

Jostain muualta ostin Noroa, nyt viimeinkin.. ihanaa Noron Silk liteä 3 kerää. Sellaista ruskean-turkoosin sävyistä lähti mukaani.

Jouluksi hankittiin piparimuotti, nallen mallinen.

Fiskarsilta tarttui vielä matkaan lasten kuviosaksia, ne kun oli kauhean kivoja ja kivassa paketissa ja sopivat hyvin pieniin kätösiini :D

Pyörähdettiin myös Elma-messujen puolella töllistelemässä eläimiä. Tuli kamala ikävä talleille, kun katseli niitä ihania ylväitä... *huokaus* Paijasin myös pitkästä aikaa kaneja!

Eilen itkutuskissani illalla koiran menetettyä katselin Apulasta adoptioilmoituksia ja silmiin pisti ilmoitus sfinx-kissasta. Soitin sinne ja nyt tuo on tuolla tv:n päällä. Hups heijaa.