Noniin. Viime viikonlopun käsityöpainotteisilta messuilta ollaan tultu iso harppaus toiseen suuntaan, kun tänä viikonloppuna piipahdin avokkini kanssa Toys4Boys-messuilla samaisessa paikassa.
En kait ollut aivan kohderyhmää. Paljon oli katsottavaa ja räplättävää kyllä, mutta jotenkin 10 euroa kyseisestä tapahtumasta olisi ollut kukkarolle liian iso siivu. Onneksemme saimme ilmaisliput veljeni kautta. Päivän parasta antia oli EA:n osastolla töissä ollut kaveri!

Velipoika oli lauantaina käymässä samaisilla messuilla ja toi sen ajaksi ilokseni kyläilemään melkein kolmivuotiaan pikkuneidin. Askartelimme ilmassa kovettuvasta massasta hienoja tähtiä ja sydämiä. Valitettavasti oma koneeni kosahti mehuonnettomuuden vuoksi ja kuvapäivitykset saavat taas odottaa.

Tuntuu siltä, että uudessa kodissa on huonoa karmaa elektroniikan suhteen sillä oma koneeni on kiukutellut jo kahdesti ja mikro irtisanoi työsuhteensa ensimmäisellä käyttökerralla. Myöskään pesukoneen seinään saaminen pikalukolla ei mennyt täysin ohjeen mukaan. Sormet, varpaat ja korvat ristiin, että jatko sujuu suuremmitta mutkitta!