Näillä suunnilla ollaan vietetty aika rankkaa viikkoa.
Oltiin maanantaina katsomassa uutta Batman-elokuvaa, kun ykskaks allekirjoittanut sai kamalan oksetuksen itselleen. Oli pakko juosta pois teatterista ja kun pääsin ulos salista, niin meinasin pyörtyä. Kaaduin leffateatterin sohvalle enkä siitä päässytkään enää ylös. Pikkuhiljaa alkoi puihe sammaltaa ja päässä pyöri kamalasti. Aloin täristä ja tuli hirmuisen kylmä. Iholla vielä kaikenlisäksi todella paha ja kiukkuinen nokkosrokko.Siitä minut pitikin taluttaa kotiin kun jalat eivät pitäneet ja kaikkialle särki kamalasti. Kotona mittailtiin kuumetta, jota ei aluksi ollut, mutta alkoi sitten pikkuhiljaa nousta. Käytiin kuitenkin lääkärissä kun olin todella huonossa kunnossa. Kuulemma jotain mahapöpöä. Olo oli kuin ruttoisella humalaisella joka on saanut pahasti turpiin. Noin kipeä en ole ollut koskaan ennen.
Eilen piipahdin lääkärissä sitten toisesta syystä.
Tein eilen myös todella suuren päätöksen, joka saa minut hurjan surulliseksi, mutta toivotaan että edessä on parempia aikoja monille osapuolille.

No nyt on kuitenkin taas perjantain aika ja uuden Jehkotar CardChallengen :) Tämän viikon mallin on piirtänyt Paula.
Suuri kiitos siis Paulalle :)
No pitemmittä löpinöittä tässä korttini.
1783660.jpg
Käytin pitkästä aikaa Lily ja Milo leimasinta :)
Taustapaperi on PaperManian, kukka RePrintin ja tähdet muistaakseni Paperellasta. Teen tarkemmat tutkimukset sitten kun on enempi aikaa, tänään täytyy taas lähteä häihin.

Esittelen kuitenkin vielä uuden rakkaani. Se on HobbyPointista löytämäni pieni, noin huulipunan kokoinen Paddy leimasinmuste!! :) Paddyä on helppo käyttää. Se aukeaa molemmista päistä, joissa on pienet pehmoiset tyynyt, joilla väriä voi levittää. Paddyn avulla voi helposti laittaa väriä vain haluttuun kohtaan leimasimesta, sillä levityskohta on niin pieni. Paddyn ainoa miinuspuoli on se, että väri tarttuu leimasimeen ja ympäröivään maailmaan aika tiukasti, siis sotkee! Mutta löysin tähänkin ongelmaan ratkaisun! Mitäpä muutakaan nainen käyttäisi ongelmatahrojen poistoon kuin kasvojenpuhdistusainetta! :D Maybe She's Born With It, Maybe It's Paddy!